Νέα παγκόσμια πρωτιά για Έλληνα πλαστικό χειρουργό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια νέα μέθοδος αισθητικής αντιμετώπισης δυσμορφιών στο θώρακα με εμφύτευση λίπους και χρήση βλαστοκυττάρων παρουσιάστηκε από τον γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο.

Ο κ. Χριστόπουλος εφάρμοσε τη νέα αυτή μέθοδο σε νεαρό άνδρα με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια και το αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τον ασθενή που είχε το πρόβλημα αυτό από γεννήσεως. Η μέθοδος δημοσιεύτηκε σε έγκυρο, παγκόσμιο, επιστημονικό, ιατρικό περιοδικό και προκάλεσε το επιστημονικό ενδιαφέρον στο πεδίο της πλαστικής χειρουργικής. Ο κ. Χριστόπουλος ήδη έχει προτάσεις για παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής μεθόδου σε διάφορα ιατρικά συνέδρια.

Όπως ο ίδιος ανέφερε: «οι νέες δυνατότητες της τεχνολογίας μας δίνουν τη δυνατότητα να διορθώσουμε προβλήματα που ως πριν λίγο καιρό είχαν πολύ δύσκολη ή και καθόλου λύση. Έτσι, η πλαστική χειρουργική δίνει την ευκαιρία σε ασθενείς να βελτιώσουν την εμφάνιση, την αισθητική τους και τη σωματική τους αρμονία αλλά συνάμα και να αναπτερωθούν ψυχικά».

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα διαπρέπουν ικανότατοι ιατροί που πρωτοπορούν στην ανάπτυξη της επιστήμης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg