Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την προσπάθεια για ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η Groupama Ασφαλιστική ανέπτυξε την εφαρμογή Groupama NOW για κινητές συσκευές.

Μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκονται με την αμεσότητα και την απλότητα χρήσης που προσφέρει η τεχνολογία. Η εφαρμογή προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες που στόχο έχουν την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας για όλα τα θέματα που ενδέχεται να τους απασχολούν και είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple), Android και Windows.

Η Groupama Ασφαλιστική προσθέτει ένα ακόμα εναλλακτικό άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της, μετά τα clicks” (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ιστοσελίδα, Κοινωνικά Δίκτυα), “calls” (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών) και βέβαια “visits” (στα Γραφεία Πωλήσεων). Το “tap” (smartphones και tablets), έρχεται να συμπληρώσει επάξια τα ήδη υπάρχοντα κανάλια και να δώσει νέες διόδους επικοινωνίας και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης για τους πελάτες της εταιρίας.

Τι προσφέρει το Groupama Now

1. Πλήρη και γρήγορο έλεγχο της τρέχουσας ασφάλισης

• καλύψεις και παροχές συμβολαίων • ιστορικό αποζημιώσεων ή εξαγορών

• πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων

• ενημέρωση για ανεξόφλητες οφειλές και υποχρεώσεις, κ.λπ.

2. Άμεση επικοινωνία με την εταιρία

• δυνατότητα κλήσης στην υπηρεσία Άμεσης Βοήθειας ή στο Τμήμα Υποστήριξης

• δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων και μηνυμάτων από τη Groupama Ασφαλιστική

• πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία και δυνατότητα ενημέρωσης των στοιχείων επικοινωνίας με τα πιο πρόσφατα

• εντοπισμός των γραφείων πωλήσεων και των σημείων εξυπηρέτησης

3. Βελτιωμένη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση

• εντοπισμός των πλησιέστερων συμβεβλημένων νοσοκομείων και συνεργείων

• πληροφορίες για όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής

• οδηγίες σε περίπτωση ζημιάς

• άμεση εξόφληση συμβολαίων με απλά βήματα και με ασφάλεια (με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) • πρωτοποριακή λειτουργία “E-asy Claim”

Πρωτοποριακή Λειτουργία "E-asy Claim"

Η πρωτοποριακή λειτουργία E-asy Claim, ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ τη δήλωση τροχαίου ατυχήματος, καθιστώντας τη διαδικασία ζήτημα λίγων λεπτών!

Μέσω της εφαρμογής Groupama NOW και χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet του, ο χρήστης μπορεί, στο σημείο του συμβάντος, να καταγράψει την περιγραφή ατυχήματος, να αποτυπώσει το ατύχημα στο χάρτη της περιοχής και να αποστείλει τις αναγκαίες φωτογραφίες, μαζί με τα στοιχεία του άλλου οχήματος σε έξι (6) απλά βήματα. Η εφαρμογή προσφέρει ένα νέο, απλό, αξιόπιστο και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο για τη δήλωση τροχαίου ατυχήματος.

Εγγραφή και πρόσβαση στην εφαρμογή

Το Groupama Now λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο Χώρος Πελατών (https://clientsportal.groupama.gr/ ) και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη.

Για την εγγραφή στην εφαρμογή, απαιτείται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), ο προσωπικός κωδικός πελάτη, μια έγκυρη διεύθυνση email καθώς και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου. Η διαδικασία είναι ΑΠΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ.

Εγγραφή μπορούν να κάνουν μόνο φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) που διαθέτουν ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στους κλάδους Ζωής, Υγείας, Επενδύσεων, Αυτοκινήτου, Κατοικίας ή Σκαφών αναψυχής.

Δεν είναι διαθέσιμη (προς το παρόν) η προβολή συμβολαίων γενικής αστικής ευθύνης, ειδικών και τεχνικών κινδύνων, συγκεκριμένων προϊόντων νοσοκομειακής περίθαλψης καθώς και Ομαδικά.

Κατεβάστε την εφαρμογή Groupama NOW

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple), Android και Windows.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg