Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Δεν το εύχεται απλώς ·το υποστηρίζει έμπρακτα! Ο λόγος για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης και επιβράβευσης 50 πρωτοετών φοιτητών από την εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε., με τη συνεργασία της Praktiker Hellas.

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, υπάρχουν παιδιά που δε σταμάτησαν να ονειρεύονται και δεν το έβαλαν κάτω, παιδιά που ξεχώρισαν και αρίστεψαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στο μέλλον αποκλειστικά και μόνο με τις δικές τους δυνάμεις...

Η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης (www.amiridis-savvidis.gr/), λοιπόν, σε συνεργασία με την Praktiker Hellas (www.praktiker.gr), στηρίζει την προσπάθειά τους υλοποιώντας το πρόγραμμα «Καλή Αρχή!», μέσα από το οποίο εξοπλίζει εντελώς δωρεάν, με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, το νέο σπιτικό 50 αριστούχων πρωτοετών φοιτητών!

Στο επίκεντρο δε αυτής της πρωτοβουλίας, τοποθετούνται οι φοιτητές που δε θα είχαν αλλιώς τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το νέο τους σπίτι, λόγω των δυσμενών συνθηκών. Για το λόγο αυτό, η επιλογή των 50 πρωτοετών φοιτητών θα γίνει βάσει οικονομικών, αλλά και βαθμολογικών κριτηρίων, προκειμένου η συγκεκριμένη ενέργεια να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: να προσφέρει “ανάσα” σε 50 οικογένειες από όλη τη χώρα που αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα επίπλωσης και ηλεκτρικού εξοπλισμού της νέας φοιτητικής στέγης των παιδιών τους, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε 50 νέους φοιτητές να κάνουν ένα όμορφο ξεκίνημα μέσα σε ένα σπίτι πλήρως εξοπλισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό.

Βασικοί όροι & Διαδικασία συμμετοχής
Το πρόγραμμα «Καλή Αρχή!» απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν το 2015 από Ελληνικό Δημόσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο, και οι οποίοι, μέσω του συστήματος Πανελλαδικών Εξετάσεων, εισήχθησαν σε ΑΕΙ, σε πόλη εκτός του τόπου κατοικίας τους, με γενικό βαθμό 15 και άνω. Επιπλέον, βαρύνουσα σημασία στην επιλογή των τελικών δικαιούχων θα έχει η κοινωνική και η οικονομική κατάσταση του υποψήφιου και της οικογένειάς του (π.χ. εάν ο υποψήφιος είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας).

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Καλή Αρχή!», καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. (www.amiridis-savvidis.gr), για να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και για τον ακριβή τρόπο υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας και των απαραίτητων δικαιολογητικών έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι 50 τελικοί δικαιούχοι θα ανακοινωθούν στις αρχές Οκτωβρίου.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. www.amiridis-savvidis.gr.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg