Το Nickelodeon και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν τις δυνάμεις τους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ιδιαίτερο ζεστό κλίμα, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Nickelodeon και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Nickelodeon και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους αναπτύσσοντας μία συνεργασία για τα παιδιά. Τα παιδιά μέσα από το Nickelodeon, που έχουν ταυτίσει με ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και που οι γονείς εμπιστεύονται, θα ενημερώνονται τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός για την προστασία τους, όσο και για τις ψυχαγωγικές δράσεις που διοργανώνει.

Πιο συγκεκριμένα το Nickelodeon, με όλα τα μέσα του, αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας δράσεων και υπηρεσιών που παρέχει πανελλαδικά και δωρεάν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα παιδιά, προβάλλοντας σχετικά ενημερωτικά μηνύματα όπως π.χ. της Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, του προγράμματος του 1ου Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «Οδυσσέα» και άλλων.

Στο πνεύμα της ενημέρωσης αλλά και ευαισθητοποίησης των παιδιών, το Nickelodeon θα συμμετέχει ενεργά και στις καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί ο Οργανισμός και αφορούν σε θέματα που απασχολούν τα παιδιά όπως η Κακοποίηση, η Εξαφάνιση, το Bullying κ.λ.π.

Παράλληλα, το Nickelodeon προωθώντας την κουλτούρα του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της ανιδιοτελούς προσφοράς, θα προβάλλει τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Εθελοντικού Μαθητικού Δικτύου YouSmile που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Φυσικά οι δημοφιλείς ήρωες του Nickelodeon δεν θα μπορούσαν να απέχουν και έτσι θα συμμετέχουν και αυτοί, χαρίζοντας στιγμές διασκέδασης στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Νοσοκομεία, στο πλαίσιο των δράσεών του πανελλαδικά, καθώς και στα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg