Ο Όμιλος Σαράντης σε συνεργασία με τα Hondos Center «αγκαλιάζει» τον σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος Σαράντη υλοποιεί μια ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τα Hondos Center το διάστημα από 2-16 Μαρτίου για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η καρδιά του παιδιού».

Σκοπός του Ομίλου Σαράντη με τη συγκεκριμένη ενέργεια είναι να ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογο αναλαμβάνοντας το κόστος παιδοχειρουργικών επεμβάσεων και να βοηθήσει έτσι ακόμα περισσότερα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε χρόνο γεννιούνται κατά μέσο όρο 1.000 παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες εκ των οποίων περίπου το 60% χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Αυτό σημαίνει ότι 700-900 περιπτώσεις πρέπει να χειρουργούνται ετησίως αλλά τελικά μόνο 500 περιπτώσεις καταλήγουν να χειρουργούνται στα Παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα. Η «Καρδιά του παιδιού» ιδρύθηκε επίσημα το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών με σκοπό την ηθική και υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών. Ο Σύλλογος εκπροσωπεί 1.800 μέλη και έχει ενισχύσει μέχρι σήμερα πάνω από 5.000 περιπτώσεις παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Την ενέργεια πλαισιώνουν οι μάρκες του ομίλου Noxzema, STR8, Wella,Orzene, Bioten, Denim, Tesori, Batiste & Bio-Oil τις οποίες θα μπορούν οι καταναλωτές να βρίσκουν σε προσφορά για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της μάρκας Noxzema (εκτός από τον αφρό ξυρίσματος) θα διατίθενται 1+1 δώρο, ενώ τα προίόντα των υπόλοιπων μαρκών θα διατίθενται με έκπτωση από 20% -50%.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg