Πλαστική στήθους και μπότοξ οι δημοφιλέστερες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν τα νεότερα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής.

Η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που ζητούν οι γυναίκες εξακολουθεί να είναι η Αυξητική Μαστών, ενώ για τους άνδρες είναι η διόρθωση της Γυναικομαστίας. Όσον αφορά τις μη-επεμβατικές διαδικασίες δεν υπάρχει κάποια έκπληξη καθώς και στις γυναίκες και στους άνδρες «πρωταθλητής» με διαφορά είναι το botox.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της στατιστικής έρευνας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος σχολίασε: «Οι εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής με νέα υλικά, μοντέρνες μεθόδους και καινούργια μηχανήματα έχει δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε σε γυναίκες και άνδρες όλο και περισσότερες μη-επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Ακόμα και οι χειρουργικές διαδικασίες όπως είναι η αυξητική μαστών με τις cutting-edge εξελίξεις που εφαρμόζουμε, γίνονται λιγότερο «τραυματικές» για τον οργανισμό κι έτσι έχουν πιο σύντομη αποθεραπεία και μικρότερη ενόχληση».

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο φαίνεται ότι γυναίκες και άνδρες καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό για να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την εμφάνισή τους χωρίς αναστολές και ταμπού των περασμένων δεκαετιών, «απολαμβάνοντας» τις νεότερες εξελίξεις της επιστήμης.

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg