Οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της Nivea Creme είναι μικρά έργα τέχνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Που δημιούργησαν τρεις tattoo artists

Η διαχρονική ΝIVEA Crème με τη χαρακτηριστική και κλασική μπλε, στρογγυλή, μεταλλική συσκευασία, αποτελεί για αρκετές γενιές το σήμα κατατεθέν της φροντίδας, της στοργής και της απαλότητας, αφήνοντας το αποτύπωμά της σε πολλές μας αναμνήσεις. Φέτος, η εμβληματική NIVEACrème επανασυστήνεται μέσα από μια ανατρεπτική σειρά, που εκφράζει τις αξίες της NIVEA μέσα από έργα τέχνης, τα οποία υπογράφουν κορυφαίες tattoo artists της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Η Roza Salim εκπροσωπεί τη χώρα μας με το σχέδιο Wild & Free”, το οποίο συμπληρώνει ιδανικά τα άλλα δυο σχέδια, συνθέτοντας έτσι ένα ενιαίο piece of art που κοσμεί τις συσκευασίες.

Στο«Wild&Free»design κυριαρχεί η αυθεντική ομορφιά και εκφράζεται η σημασία της ύπαρξης χωρίς περιορισμούς ή επικρίσεις, όπου εξελισσόμαστε όλοι μαζί, ελπίζουμε και αγαπάμε.

Η Rosa Salim επιστρατεύει έντονα και διαφορετικά στοιχεία στο σχέδιό της: βλέπουμε το κορίτσι να αγκαλιάζει την αλεπού, όπως κάθε σύγχρονο κορίτσι «αγκαλιάζει» και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και ανθισμένα λουλούδια να ολοκληρώνουν το σκίτσο, ως η απόλυτη ένδειξη αισιοδοξίας.

 

«Για εμένα η αίσθηση του “Wild & Free” είναι η αποτύπωση της αυθεντικής ομορφιάς: αυτής που αντανακλάται όταν νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας, όταν είμαστε σε απόλυτη αρμονία με τους γύρω μας και έχουμε λαχτάρα για ζωή!» δηλώνει η Roza Salim για την πηγή της έμπνευσής της.

 

Τη συλλεκτική σειρά συμπληρώνουν τα σχέδια της Lucilleαπό την Ιταλία και της Dolores από την Ισπανία. Η Lucille μεταφέρει το μήνυμα του «Stronger Together», παρουσιάζοντας τη φιλία ανάμεσα σε δυο κορίτσια και τις αόρατες απειλές που προκύπτουν  - εξάλλου με το «μαζί» όλα ξεπερνιούνται! H Dolores με το «Love is Love» δηλώνει ότι η αγάπη είναι παντού και γι’ αυτό το σκοπό επικαλείται τον (ανεκπλήρωτο) έρωτα ενός ναύτη για μια γοργόνα.

 

 

Ο στόχος της συλλεκτικής σειράς είναι να μας εμπνεύσει και να μας υπενθυμίσει όλες τις αξίες, που καλούμαστε να διατηρήσουμε αναλλοίωτες στη ζωή μας. Η τέχνη του tattoo, επιλέχθηκε ως το μέσο που δε γνωρίζει από περιορισμούς και αποτελεί κοινή «γλώσσα» για όλους, ώστε να αποτυπώσει το αίσθημα της Ελευθερίας, της Ποικιλομορφίας και της Ενότητας. Οι έννοιες αυτές θα λειτουργήσουν ως το όχημα που θα μεταφέρει θετική σκέψη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

 

Author

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με Εμάς

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του morethanawoman.gr στο email info@morethanawoman.gr

Δείτε περισσότερα

Twitter Feed

Διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα "Τhank You Box" με 4 ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Essence… https://t.co/yRRJgBSwe8
Copy-Paste: τo go-to look που θα αντιγράψουμε και θα φορέσουμε το φθινόπωρο https://t.co/D6tvACOjs6 https://t.co/8WEbkW5TMg