Σεξ

Πολλές φορές ακούμε από τα ζευγάρια οτι δεν απολαμβάνουν το σεξ, οτι ο ένας πιέζει τον άλλον να κάνει πράγματα που δεν θέλει, οτι αποφεύγουν με διάφορες δικαιολογίες την σεξουαλική συνεύρεση...

Πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο -κι ακόμα... ανεξερεύνητο- σεξουαλικό ζήτημα, σχετικά με το οποίο «κυκλοφορούν» πολλές αλήθειες όπως... κι άλλα τόσα ψέματα!

Αν υπήρχε ένα χαπάκι που θα «κατέβαζε» την αρτηριακή πίεσή σας, θα «τόνωνε» το ανοσοποιητικό σας, σχεδόν θα «εξαφάνιζε» το στρες από τη ζωή σας και θα προωθούσε τη σχέση σας με το σύντροφό σου, δε θα το παίρνατε;

Πόσα "Πρέπει" 'έχουμε στη ζωή μας; Πόσα από αυτά τα "Πρέπει" τα κουβαλάμε και στη σχέση μας ή στο γάμο μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε;

Υπάρχουν πολλά μικρά, καθημερινά πράγματα τα οποία μπορούν να κάνουν τη... μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική μας ζωή. Αρκεί, βέβαια, να φροντίσουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματά μας έγκαιρα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή μας πάσχουν από μειωμένη σεξουαλική ορμή, και εκτός από το άγχος, μία από τις αιτίες που ευθύνονται γι' αυτό είναι το τι βάζουν στο στόμα τους.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η σεξουαλική επαφή είναι πιο πολύτιμη από ότι φανταζόμαστε, για την ψυχική υγεία. Ενώ ταυτόχρονα οι αρνητικές επιδράσεις της απουσίας της σεξουαλικής δραστηριότητας στην υγεία του ανθρώπου είναι πολλαπλές.

Οι διάφοροι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το σεξ, όχι μόνο μας καταδυναστεύουν, αλλά τις περισσότερες φορές μας δημιουργούν και προβλήματα.

Όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για την ερωτική "μόδα" και απλώς ντρέπεσαι να ρωτήσεις...

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας