Οικογένεια

Κατ' αρχάς, Χρόνια Πολλά! Και λυπόμαστε για τα δυσάρεστα νέα, όμως, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να πούμε όλη την αλήθεια: δεν υπάρχει "τέλεια" μαμά!

«Πείτε μου ένα και μόνο ένα σοβαρό λόγο που, στην Ελλάδα του σήμερα, άνθρωποι που έχουν παιδιά και εγγόνια πεθαίνουν αβοήθητοι στα χέρια μιας "ξένης" γυναίκας ή σ' έναν οίκο ευγηρίας», είχε δημόσια αναρωτηθεί, σε σχετική ομιλία του, ο καθηγητής Υγιεινής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα των ηλικιωμένων αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει ν' αντιμετωπίσει ο κόσμος στον 21ο αιώνα, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη ζωή των ατόμων της τρίτης ηλικίας είναι η μοναξιά·ακόμα και για εκείνους που κατ'επιλογή ζουν μοναχικά!

Ας ευχηθούμε «χρόνια πολλά» στον πατέρα του παιδιού μας, επιτρέποντάς του να εφαρμόσει τις διαφορετικές τακτικές του που τον καθιστούν αναντικατάστατο στην ανατροφή του!

Αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, σύμβολο της ζωής και της αναγέννησης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Όλα ξεκίνησαν από μια μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρία, που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857, στις ΗΠΑ.

Ξεχάστε την «κλασική», αυταρχική μορφή... Οι σημερινοί μπαμπάδες έχουν διαφορετικά «πρόσωπα» που, σε κάθε περίπτωση, έχουν πολλά να προσφέρουν στο παιδί!

Με τον ερχομό ενός μωρού η γυναίκα βιώνει μια πληθώρα συναισθημάτων όχι όμως μόνο ευχάριστα και αποδεκτά συναισθήματα αλλά και συναισθήματα άσχημα που πολλές φορές ντρέπεται να εκμυστηρευτεί.

Το διαζύγιο είναι η τελική λύση της συζυγικής σχέσης, ακυρώνοντας ουσιαστικά τις νομικές υποχρεώσεις και τις ευθύνες του γάμου.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας