Καριέρα

Η Kleopas Alliott Business Consultants ανακοινώνει τη μεταφορά της σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανοδική πορεία που καταγράφει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις την μεγάλη απόφαση; Να ακολουθήσεις τα επαγγελματικά όνειρά σου και να κάνεις το μεγάλο βήμα; Αν ναι, το morethanawoman συγκέντρωσε τα υπέρ και τα κατά. Ρίξε μια ματιά…

Το σύνδρομο της «επαγγελματικής εξουθένωσης» είναι, ουσιαστικά, η απάντηση στο συσσωρευμένο εργασιακό άγχος, στους απαιτητικούς ρόλους και τα καθήκοντα, στην εξάρτηση από την εργασία και στους έντονους ρυθμούς δουλειάς.

Σοκ («Αδύνατον! Δε μου συμβαίνει αυτό!»), περίοδος προσωρινής αισιοδοξίας («Δε θα χαθούμε! Κάθε εμπόδιο λένε πως είναι για καλό…»), παρατεταμένη απαισιοδοξία («Τίποτα δεν πρόκειται να ξαναγίνει όπως πρώτα…»), απόλυτη μοιρολατρία («Τελείωσα! Καιρός να το παραδεχτώ…»): αυτά είναι, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τα τέσσερα «εσωτερικά» στάδια που περνά ο άνεργος και μαζί του και εσείς, ως ένα βαθμό.

Το More than a Woman, το ηλεκτρονικό περιοδικό για την γυναίκα και ... όχι μόνο, μεγαλώνει, επεκτείνει τις δραστηριότητες του  και... αναζητά πωλητές!

Οι πέντε κορυφαίες επιλογές που θα σηματοδοτήσουν το επαγγελματικό μέλλον των υποψηφίων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι: δικηγόροι, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, γιατροί, λογιστές και ψυχολόγοι.. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές των μαθητών στα μηχανογραφικά τους.

Έτσι λέγεται η πρώτη ελληνική, επαγγελματική online πλατφόρμα, που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με διάφορες δεξιότητες και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας!

Η ζωή είναι μια ατέλειωτη σειρά -μικρών ή μεγάλων- διαπραγματεύσεων: το «κλείσιμο» του καινούργιου σας αυτοκινήτου, η «αναβάθμιση» της εργασιακής σχέσης σας, το «πακέτο» των διακοπών... όλα απαιτούν έξυπνες στρατηγικές και, οπωσδήποτε, τη δύναμη της πειθούς!

Φανταστείτε μια σκάλα με δέκα σκαλοπάτια, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια υψηλότερη -από την προηγούμενη- βαθμίδα κοινωνικού prestige…

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας