«Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια- ομορφαίνουμε τις γειτονιές»

Γράφτηκε από την  Μαρ 21, 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για έκτη συνεχόμενη φορά η δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια- ομορφαίνουμε τις γειτονιές» των OK! Anytime Markets και της καλλιτεχνικής ομάδας Urban Act. Πρόκειται πλέον για μια ενέργεια-θεσμό κατά την οποία τοίχοι σχολείων ζωντανεύουν με πολύχρωμες ζωγραφιές και βασικό γνώμονα την ανάδειξη της γειτονιάς και την δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τους μαθητές και τους δασκάλους.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αθηναίων.

Μέχρι τώρα τα OK! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, έχουν χαρίσει σε 6 σχολεία την δυνατότητα να αποκτήσουν εμπνευσμένες τοιχογραφίες. Συγκεκριμένα, τα προηγούμενα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί δημιουργικές επισκέψεις σε 5 σχολεία εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε Αθήνα (2ο Δημοτικό Παγκρατίου και 5ο/11ο Δημοτικό Βύρωνα) και 2 στον Πειραιά (29ο Δημοτικό Πειραιά). Ενώ τον καμβά των καλλιτεχνών για φέτος αποτέλεσε το 92ο Δημοτικό Σχολείο στην Ηλία Ηλιού στο Ν. Κόσμο!

Η δράση ανήκει στην γενικότερη προσπάθεια των OK! Anytime Markets να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίξουν με συνέπεια τους πυλώνες παιδί/σωστή διατροφή/ εκπαίδευση. Η δράση είναι απολύτως επιτυχημένη και έχει αποσπάσει διακρίσεις. Πρόσφατα, απέκτησε το βραβείο “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016» και το «Award for environmental & corporate sustainability» στα «European Business Awards» όπου διακρίθηκε ως «National Champion».

Η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι καθώς η συνεργασία των OK! Anytime Markets με την Urban Act έχει ανταπόκριση από το κοινό και μας δίνει την ευκαιρία να ομορφύνουμε τα σχολεία που αποτελούν την στέγη εκπαίδευσης και εξέλιξης μαθητών και εκπαιδευτικών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο των σχολικών κτιρίων, στην πόλη και κατ’ επέκταση στη ζωή όλων μας».

Ακολουθήστε τα ΟK!Anytime Markets & την UrbanAct στις σελίδες τους στο Facebook .

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας