Έκκληση για συγκέντρωση παιδικών ειδών πρώτης ανάγκης

Γράφτηκε από την  Απρ 21, 2015

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση παιδικών ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη δομή.

Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι:
παιδικά γάλατα εβαπορέ
βρεφικές κρέμες
φρουτόκρεμες
παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5)

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα εξυπηρετεί περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και ήδη έχει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 3 ½ χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 38,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00,(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00,
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00), ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στη σελίδα www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 20/04/2015

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας