Η «Nymphe» σχεδιάζει...

Γράφτηκε από την  Δεκ 02, 2016

Με το brand name «Nymphe» μας συστήνεται η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σταυρούλα Σαββίδου που «χαράσσει» το δικό της επιτυχημένο ταξίδι στο χώρο του κοσμήματος, έκφραση της ιδιαίτερής της αισθητικής και των δημιουργικών ανησυχιών της.

Η αγάπη της για το κόσμημα αποτυπώνεται αυτούσια σε κάθε ένα έργο της που κατασκευάζει η ίδια, εξ ολοκλήρου στο χέρι, ακολουθώντας καταξιωμένες παραδοσιακές μεθόδους. Η Ελλάδα είναι η πηγή για τις πρώτες ύλες της που επεξεργάζεται με υψηλή ποιότητα και εξελισσόμενες τεχνικές.

«Βασικό στοιχείο που με βοήθησε να καταφέρω ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι οι εμμονές μου. Το κόσμημα είναι ένα προϊόν το οποίο έχω καταφέρει να διαχειρίζομαι εξ ολοκλήρου μόνη μου. Όποιος με γνωρίζει ξέρει καλά πόση σημασία δίνω στη λεπτομέρεια, από την επεξεργασία των σχεδίων, την ποιότητα των υλικών, την κατασκευή μέχρι και το branding”.

DSC 0166

DSC 0799

Κάθε μία δημιουργία της, one of a kind συνήθως, «εφαρμόζει» στην πράξη τις αξίες και τις πεποιθήσεις της. Οι συλλογές της αντικατοπτρίζουν έναν αρμονικό συνδυασμό απόλυτης ελευθερίας, ethnic lifestyle και θηλυκότητας.

DSC 0249

Τα κοσμήματα Nymphe διατίθενται από επιλεγμένα καταστήματα.

 

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Fashion Videos

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας