Αρχιτεκτονική

Ο σχεδιασμός ενός νοσοκομείου για παιδιά είναι ένα δύσκολο project. Πώς να μετατρέψεις μια ατμόσφαιρα παγωμένη κι αντισηπτική σε χώρο ευχάριστο και ειδικά για μικρά παιδιά?

Ξεχωριστές κατοικίες, ολόλευκες σουίτες και μοντέρνα δωμάτια στα top ξενοδοχεία μας δίνουν μαθήματα στυλ και διακόσμησης φέρνοντας αέρα από Μύκονο και Σαντορίνη !

Μια γλυκιά κατοικία μόλις 49m² αναγνώστριας του Apartment therapy, σε shabby chic ύφος εκμεταλεύεται τα λιγοστά τετραγωνικά της με τον πιο γοητευτικό τρόπο!

Ένα εξοχικό σπίτι στην Ιταλία με απλή αλλά συγχρόνως κομψή αρχιτεκτονική μας ανοίγει τις πόρτες του.

O Ιταλικός Οίκος Fendi, ιδρύθηκε το 1925 στην Ρώμη από τους Edoardo και Adele Fendi, ως ένα μικρό κατάστημα με γούνες και δερμάτινα είδη στην οδό Del Plebiscito.

Σε απομονωμένο σημείο του Βeverly Ηills βρίσκεται η κομψή κατοικία της γνωστής ηθοποιού. Με κυρίαρχη παρουσία φυσικών υλικών όπως το ξύλο, zen ατμόσφαιρα και Ιαπωνικές αντίκες, εντυπωσιάζει με την ατμόσφαιρά της.

Ένα διαμέρισμα στο Τορίνο μαρτυρά τη ζωή και το έργο μιας από τις πιο σημαντικές κι εκκεντρικές προσωπικότητες του design του 20ου αιώνα στην Ιταλία, παρόλο που δεν έζησε ποτέ σε αυτό.

Ένα διαμέρισμα στην Atlanta διακοσμήθηκε ακολουθώντας την παλέτα του μαύρου και του άσπρου.

O fashion designer Tommy Hilfiger και η γυναίκα του Dee, συνεργάσθηκαν με τoν designer Martyn Lawrence Bullard για την διακόσμηση της κατοικίας τους στο Miami.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας